Amikor a második rész (majdnem) jobb, mint az első-Förtelmes főnökök 2.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Pin on PinterestShare on Reddit

 

Visszatér a 2011-ben megismert, és akkor bombasikert aratott film három szerencsétlen főhőse: Nick, Dale és Kurt. A baráti hármas, immár szörnyű főnökeiktől megszabadulva, önálló üzletbe kezdenek, – vagyis csak akarnának – hogy a maguk urai lehessenek; de persze nem tart sokáig a szerencséjük. Ennek mi csak örülhetünk, mert 90 percig figyelhetjük bénázásukat, és azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy ’happy end’ lesz a történetük vége.

horrible-bosses-2-01

A második részben visszatérnek a már bevált szereplők, Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis, akik ismét kitűnően hozzák a karakterüket. Új szereplőként (figyelem, a karaktereket illetően kis spoilerezés várható) sikerült megszerezniük az Oscar-díjas Christoph Waltz-ot, aki a kisujjából rázza ki a ravasz befektető szerepét. Hatalomra éhes, elkényeztetett fiát pedig az a Chris Pine játssza, aki az új Star Trek filmekkel került Hollywood élvonalába.

Egy vicces alaptörténet remek folytatása az eddigiek mellé új A-listás színészekkel. Minden adott tehát a szórakozáshoz, és szerencsére működik a koncepció, főleg, hogy a mellékszerepekben újra Jennifer Aniston brillírozik – a szexéhes exfőnök szerepében, és Kevin Spacey sem könnyíti meg a trió dolgát.

unnamed

Ha önfeledt szórakozásra vágysz, és szeretnél végre friss, nem elcsépelt poénokon nevetni, akkor mindenképpen ülj be a moziba!

Képek: InterCom

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Pin on PinterestShare on Reddit